АвтоВАЗ (производителя на Лада) се сблъска с недостиг на бои и

...
АвтоВАЗ (производителя на Лада) се сблъска с недостиг на бои и
Коментари Харесай

В Русия: Вече може да купувате Лада само в бяло, черно и тъмнозелено

" АвтоВАЗ " (производителя на " Лада " ) се сблъска с дефицит на бои и лакове. За това написа " Ведомости ", базирайки се на представители на компанията. Според вестника, известните в Русия коли могат да бъдат поръчани единствено в бял, черен и тъмнозелен цвят. Наличността на коли в други цветове е допустима " не по-рано от март ".

От ноември-декември 2022 година " АвтоВАЗ " стартира да боядисва коли от линията Granta в два цвята - черен и бял, отбелязва топ мениджърът на един от районните дилъри на марката. Според него в този момент Niva Legend, Travel и Bronto се оферират в тъмнозелен цвят, комерсиалните Lada - в бяло.

Информацията беше доказана и от мениджъра на федералния дилър на " АвтоВАЗ ". Уточнява се, че има и други цветове, само че " в една численост ", макар че по-рано колите " Лада " бяха показани в 6-8 цвята.

По-рано беше обявено, че " АвтоВАЗ " възнамерява да сътвори ново семейство коли " Лада ", което ще включва коли от C-класа.

" Това ще изисква огромни вложения. Но нашите клиенти напълно справедливо и основателно желаят да карат съвременни коли ", сподели Максим Соколов, президент на компанията.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР